Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с климатроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с климатроника

Има ли майстор, който разбира от Алфа 166 и в частност климатроника. Перката от няколко дни не спира, всеки път като спра се налага да свалям плюса на акумулатора, според мен проблема идва от компресора но не знам къде има хора които разбират. Благодаря предварително.

Колега първо напиши от кой град си, за да знаят колегите къде да те насочат. Може и в инфото да го добавиш ако имаш желание. Може да е залепнало реле. Във почти всеки град има някой съвестен който разбира от климатици. Има и такива които разбират от електроника и могат да решат задачката. Но първо мини през диагностика за да се види каква грешка записва компа и евентуално да те насочи къде да търсиш проблема.
    sigpic
    Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
    АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

определено е залепнало реле .
      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        определено е залепнало реле .
        На 166 точно в 90% от случейте релето е невинно Има много причини поради които да не спира и едната е температурен датчик - последно на Коки миналата седмица беше гръмнал чипа за управление на перките в еку-то, така че не гадайте а проверете нещата подробно
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ако първа степен не работи, на релето на 2-ра му идва малко нанагорно. намираме релето и му играем една отверка отгоре.ако не изгасне, сваляме го и мерим на крака 85 и 86 на цокъла има ли 12 волта. ако няма-релето е , ако има- на диагностика.
          точка

Comment

Първоначално публикувано от Joro_bayern Покажи съобщение
            Има ли майстор, който разбира от Алфа 166....не знам къде има хора които разбират...
            Ако си от София, отивай при Бобо (Екстрийм Сервиз):

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42549

Ако не, пиши къде живееш, за да те насочат колегите.
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Съжалявам, мислех, че пише от къде съм в профила. От София съм, ходя в сервиза на Румен в Дианабад, но той сега е на море и затова исках да потърся друг вариант.

Comment

Колега, знам че ще ти е далечко, обаче от личен опит мога да препоръчам един майстор от Плевен - казва се Добри, тел: 0888556507. Той ми оправи климатроника, след като един от "най-добрите" и хвалени майстори в Русе ми каза, че имам механична повреда (а то после се оказа софтуер)!!! Та сега си карам с климатроника благодарение на него! Препоръчвам го на всеки (за два часа направи това, което този от Русе се мъчи да направи 2 дена и в крайна сметка не успя)!!!
                Горд собственик на 166, 2.0

Comment

От София до Плевен за климатик!?!??!
                  Правилно предполагаш че ще му е далечко.
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    От София до Плевен за климатик!?!??!
                    Правилно предполагаш че ще му е далечко.
                    Освен , ако не го чакат там две манекенки разбира се !
                    СПАМ
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Working...
                    X